QUÈ ÉS SONA BAIXET? / festival i fest(a)

Sona Baixet és una iniciativa de LaCasaCalba, que naix l’any 2015, després de quatre temporades oferint diversos cicles conceptuals de teatre i música per a tota la família, en espais com ara la Sala Russafa (València), l’Octubre, CCC (València) o el Teatre del Raval (Gandia), que fou seu del cicle en 2016.

Es tracta doncs d’un projecte que barreja diferents disciplines artístiques (des de teatre i música, fins a circ, cinema, dansa i art plàstic) en un to divertit i fresc i que aposta decididament per la cultura popular feta ara i ací. Dins d’aquest concepte també s’hi inclouen activitats pensades per als pares, però igualment aptes per als més menuts i es presenta en format festival -Sona Baixet Fest- o festa -Sona Baixet Fest(a)-.

ARTISTES SONA BAIXET / Actuacions de Sona Baixet Fest(a) a Godella

El Triangulista – 16h00

Mestre de cerimònies

No coneixeu al Triangulista? No patiu, ell mateix es presentarà alhora que ens anirà introduint en la festa, donant pas a cada actuació i guiant-nos per a que no ens perdem cap detall! Ell és Francesc Burgos, seguiu-lo de ben a prop! Horari: de 16h00 a 17hoo Espai: minidisco  

Rodamons és una companyia de música i teatre que des de l'any 1996 es dedica a l'arreplega i investigació de contes i músiques populars i tradicionals per a acostar-les a tots aquells que vullguen saber... I ho fan acompanyats per instruments antics i tradicionals, d’altres més actuals i fins i tot, reciclats. (més…)

Mag Rubén Aparisi – 19h00

Miracles a Lourdes

Rubén ens demostra amb el seu show que la màgia està molt bé però els Miracles, a Lourdes! Ell mateixa defineix la màgia com a impossibles fets possible. En canvi, els miracles són impossibles que no es poden fer... ni ganes! – diu Rubén. (més…)

Xavi Lozano – 12h00

Tubs del món

Xavi Lozano és capaç de fer música amb qualsevol objecte que es troba per davant. Aquest músic experimental i multiinstrumentista desenvolupa una impressionant destresa construint melodies amb instruments insòlits quotidians. No se'l podeu perdre! Horari: de 12h00 a 13hoo Espai: escenari

Elisa M. Matallín – 18h00

Merienda de cuentos

L'autora i contacontes valenciana Elisa M. Matallín ens porta un espectacle de teatre de titelles i objectes amb música en directe per gaudir de la poesia de Glo­ria Fuertes. (més…)

Juan de Pablos porta 50 anys davant dels micròfons de Radio 3, la seua segona casa, des d'on ha servit també de pont entre generacions.  Serà un luxe comptar amb la presència del mític locutor així que tots a ballar! (més…)

ACTIVITATS SONA BAIXET /

Ens n’anem de pícnic amb els jocs de Disparatario on tota la família podrà posar a prova la seua destresa, utilitzar utensilis de cuina transformats en pura diversió. Juguem? Horari: de 12h00 a 15hoo i de 17h00 a 20h00 Espai: jocs creatius

De la mà de Pepa Castillo personalitzarem els nostres globus baixets amb allò que ens imaginem. Totes les edats són bones per a crear art així que us esperem! Horari: de 12h30 a 14h3o i de 17h30 a 19h30 Espai: taller d'art

Ubicació

Ds. 28 d’Abril – Godella
Plaça de l’Església, davant l’Ajuntament
Accés lliure i gratuït.

CONTACTE SONA BAIXET /

Horari Teatre del Raval:
De dilluns a divendres de 10 a 14h00
Els dilluns de vesprada, obert també de 17h00 a 19h00

ORGANITZA /

godella
lacasacalba

AMB LA COL·LABORACIÓ DE /

generalitat
institut
dipu-sarc