ARTISTES SONA BAIXET coneix les actuacions d'enguany

Ramonets

Ser major és un ful

RAMONETS és una banda de rock orientada al públic familiar nascuda

Pau Riba

Amb Llull Riba i Anna Tobias

El llegendari artista català, Pau Riba, presenta un espectacle adreçat als

Quantes hores passa un mag davant l’espill? Bo, dels dos espills,

Pepino Pascual

& SOUVENIR ORCHESTRA

El músic Pepino Pascual ens proposa un concert en solitari.

Abraham Arzate

El Rompe Récords

Aquest espectacle és una mirada a l'univers d'aquells que senten que

Arrop i Tallaetes

folk-pop valencià

Des de l’Horta Nord ens visita aquest grup de música folk-pop

La prestigiosa companyia italiana ens presenta Pop Up.

El Triangulista

Mestre de cerimònies

No coneixeu al Triangulista? No patiu, ell mateix es presentarà alhora

ACTIVITATS SONA BAIXET en diferents espais

Petit Cinema

Cinema en super-8

Prepareu-se a veure els millors clàssics del cinema i curtmetratges d'animació

Cercavila amb tabal i dolçaina

Els fantasmes del Raval

Cercavila dels Fantasmes del Raval que, acompanyats amb tabal i dolçaina,

Pare i fill

Jocs populars

Quique i Adrià Ordines ens reinterpreten els jocs populars.

TALLERS SONA BAIXET passem a l'acció

Taller de circ

Amb Circolio

Mitjançant un llenguatge artístic que va de la pantomima al teatre.

Tallers d’art

Construïm baixet

L'art com a eina per a construir nous mons baixets.

Taller de teixir

Amb Esquellana

Diuen que teixir és el nou ioga, te'n véns a aprendre?

Taller de Ioga en família

amb Natalia de Ancos

En el taller de ioga en família s'ofereix una xicoteta introducció

Sabies que es pot fer música amb moltes coses?

SONA’Q’TRONA

Amb el Cento i la Cris

Taller familiar d'exploració sonora. (més…)

SONA BAIXET FEST Primavera 2019

Sona Baixet Fest engloba distintes disciplines d’arts escèniques i plàstiques al voltant de la música en un entorn familiar on puguen gaudir tant els més menuts com els més grans tot i que el públic objectiu del festival són els xiquets per als quals s’ofereix una proposta de qualitat per a gaudir-la en família. Enguany el festival acull a l’escenari principal les actuacions de Ramonets, grup que versiona en valencià les cançons de la banda Ramones; Pau Riba, el llegendari artista català presenta un espectacle adreçat als més menuts de la casa, amb les peces, cantades i recitades, més jogasseres del seu bast repertori; des de l’Horta Nord ens visita Arrop i Tallaetes, grup de música folk-pop en valencià, qui ens reinterpreten la música tradicional per fer-nos cantar i ballar en família; Pepino Pascual n’és un però de vegades en semblen molts i ens sorprendrà amb ‘Souvenir Orquestra’ on s’ajuda d’un munt d’instruments de diferents tipus i procedències per crear el seu espectacle.

Les diversions exploren altres arts escèniques al Sona Baixet Fest com el llenguatge dels clowns de la mà de ‘El Rompe Récords’, Abraham Arzate és el creador d’aquest personatge, que representa tot el que ell encara no s’atreveix a fer en la vida quotidiana, amb l’objectiu de fer-nos riure, una missió que segur que ens fa ben feliç. Ens visita la prestigiosa companya italiana Teatro delle Briciole  per endinsar-nos en el món de ‘Pop Up’, on reinventen el llibre animat a la manera teatral. Rubén Aparisi s’ha proposat desvelar els misteris de qualsevol mag: quantes hores passa un mag davant l’espill? Bo, dels dos espills, el literal i el figurat. Quines pors ha de superar abans de pujar a un escenari? I quins recursos hi ha hagut d’aprendre? Aquestes qüestions i altres relacionades troben resposta a l’Espill, un espectacle de màgia molt sincer, en el que el mag valencià exposa els seus defectes, errors i superacions per acabar reflectint-se a l’espill del públic en viu.

L’Escola del Teatre Serrano que, sota la direcció de Ruth Palonés, realitzarà una cercavila d’anada i tornada des de la Casa de Cultura al Teatre del Raval acompanyats de tabal i dolçaina.

A més a més, al llarg del festival hi haurà sessions de ‘Petit Cinema’ en super-8 amb Santiago Estruch; un taller familiar d’exploració sonora on deixem de banda el 4G i ens connectem amb la fibra òptica del nostre cos a través de la música i el joc a càrrec de Cento i Cris que mouran estructures amb humor a través de processos de creació; el ‘Taller d’experimentació amb música i joc’ on realitzarem música amb moltes coses que mai hagueres dit que poden ser instruments, com la fruita, la plastilina o l’aigua, i tot això podràs descobrir-ho en aquest taller d’experimentació musical i joc on barrejarem l’art, la tecnologia i la creativitat per jugar i aprendre amb Pulsión Lab; un taller de ioga en família impartit per Natàlia de Ancos; el ‘Taller de teixir’ amb Esquellana; El circ també retorna al Sona Baixet Fest amb el taller impartit per Circolio; els ‘Tallers d’art’ de Pepa Castillo per activar la creativitat i els jocs populars a càrrec de Pare i Fill.

El fil conductor del festival vindrà de la mà de El Triangulista, que presentarà les actuacions, a més a més de la ‘Minidisco’. I tot això en un entorn de luxe com és el jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, on tindrà lloc la major part del festival a excepció de les representacions de ‘Pop Up’ que es realitzaran en el Teatre del Raval, junt al ‘Taller de manualitats’ del divendres.

COMPRA JA LA TEUA ENTRADA!

Venda d'entrades Sona Baixet

DIVENDRES 29 VESPRADA

5

5€ anticipada
 5€ en taquilla

DISSABTE 30 COMPLET

10

10€ anticipada
 12€ en taquilla

DISSABTE 30 VESPRADA

8

 8€ anticipat
 10€ en taquilla

QUÈ ÉS SONA BAIXET? festival i fest(a)

Sona Baixet és una iniciativa de LaCasaCalba que va nàixer en format de cicles conceptuals de teatre i música per a tota la família, celebrant-se en distints espais de València ciutat com la Sala Russafa o l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. En 2015 Sona Baixet adopta la concepció de festival –Sona Baixet Fest– i passa a celebrar-se durant dos dies a l’Alqueria Laborde de Gandia, en 2016 al Teatre del Raval i en 2017 a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós i Sona Baixet Fest(a), que es desenvolupa al llarg d’una jornada en diferents punts del territori com Tavernes de la Valldigna, Godella o Benicarló.

Sona baixet xiquets

Sona baixet xiquets

Sona baixet teatre

Sona baixet Dani Miquel

Ubicació

SONA BAIXET FEST té lloc a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós (Passeig de les Germanies, 13 – Gandia) i al Teatre Serrano (Passeig de les Germanies, 29 – Gandia).

CONTACTE SONA BAIXET

Horari Teatre del Raval:
De dilluns a divendres de 10 a 14h00
Els dilluns de vesprada, obert també de 17h00 a 19h00

UN PROJECTE DE

AMB LA PARTICIPACIÓ DE

generalitat valenciana
institut valencià de cultura
teatre raval
tots-els-colors
escola-teatre