Sona Baixet Fest 1 i 2 D'ABRIL (GANDIA)

El Sona Baixet torna aquest 2023 carregat d’activitats culturals i artístiques per a tota la família.

Dissabte 1 i diumenge 2 d’abril, xiquets i xiquetes podran gaudir d’un cap de setmana programat especialment per a ells i elles, combinant algunes propostes que també gaudixen els més grans.

Teatre, cinema, concerts, dansa, arts plàstiques i jocs de fusta són algunes de les disciplines que inclou aquesta 9a edició del Sona Baixet Fest, que es desenvoluparà de forma simultània en tres espais diferents: el Teatre del Raval, la Fundació Espurna i el carrer Sant Ramon del barri del Raval.

El programa serà el mateix per als dos dies, amb la intenció de facilitar la conciliació de les famílies i de fer possible la creació de recorreguts alternatius per a no perdre’s cap esdeveniment. A més, aquest any el Sona Baixet recupera els dinars populars amb la instal·lació del Gastroespai, en col·laboració amb el col·lectiu Ca Saforaui.

El Sona Baixet és una iniciativa de LaCasaCalba que va nàixer en 2015 amb l’objectiu d’oferir una programació cultural diversa, principalment musical, per a la xicalla i per a compartir en família. Amb la intenció d’esperonar la creativitat de grans i menuts, es tracta d’un esdeveniment que servix d’aparador de la cultura del nostre entorn i que utilitza el valencià com a llengua d’expressió.

Amb la compra anticipada tindràs el llibre-disc ‘Perleta Negra’ d’Oliva Trencada de regal. L’entrada als espectacles tancats es farà per ordre d’arribada i fins a completar aforament.

Us Esperem!

ABONAMENTS I ENTRADES

ORGANITZA

lacasacalba

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

teatre-raval
jgandia
generalitat valenciana
institut valencià de cultura

CONTACTE SONA BAIXET

LaCasaCalba
Telèfon: 601 195 684