FEST, 9 i 10 D'ABRIL (GANDIA) QUÈ ÉS?

LaCasaCalba torna amb força i demostra la seua fidelitat i compromís cap al seu públic més baixet. El festival familiar més comboiant  arriba carregat de música, activitats, històries, teatre i moltes més sorpreses que, un any més, tindran com escenari el Teatre del Raval de Gandia i els seus voltants.

La programació es desenvoluparà en dues jornades completes amb idèntica programació, dissabte 9 i diumenge 10 d’abril, des de l’obertura de portes a les 10h30 fins a les 19h00 de la vesprada. S’han preparat diferents escenaris amb actuacions simultànies per tal d’evitar grans aglomeracions de persones.

Hi haurà espectacles en els diferents espais del teatre així com la nau de la Fundació Espurna, a més d’activitats i tallers al mateix carrer Sant Ramon, amb la idea que qui vaja de matí al teatre, de vesprada visite Espurna, o a l’inrevés, i puguen gaudir de totes les propostes. L’entrada als espectacles tancats es farà per ordre d’arribada, fins a completar aforament.

Sona Baixet Fest és una iniciativa de LaCasaCalba organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia per a oferir una programació cultural diversa i alternativa a totes les famílies a la comarca.  El festival engloba disciplines d’arts escèniques i plàstiques al voltant de la música.

ARTISTES SONA BAIXET FEST GANDIA Actuacions al Raval

12h00 i 17h00. Teatre del Raval: Sala (A)

12h00 i 17h00. Teatre del Raval: Sala (A)

12h00 i 17h00. Fundació Espurna: Nau (E)

12h00 i 17h00. Fundació Espurna: Nau (E)

11h00. Teatre del Raval: Escola (B)

16h00. Teatre del Raval: Escola (B)

CONTACTE SONA BAIXET lacasacalba.org

LaCasaCalba
Telèfon: 601 195 684

ORGANITZA

lacasacalba

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

generalitat valenciana
institut valencià de cultura
teatre-raval